Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger

Per Kotte har holdt foredrag på en rekke plattform-samlinger i Statoil, der jeg har vært ansvarlig for innhold og gjennomføring. Han får toppscore - helt oppunder seks på en skala til seks blank. Hvorfor? Han snakker til grunnfjellet i oss og er relevant for alle. For min egen del har det vært adferdsendrende. Jeg er sikker på at det gjelder flere. Du glemmer ikke et foredrag med Per Kotte.
Randi Skaug, eventyrer


 

Hei Per og takk for ett glimrende innlegg og et sterkt bidrag til at vår samling ble vellykket.
Evalueringen (ca. 100 svar av 110 deltagere) ga ett snitt på 5,6 poeng med 6,0 som høyest mulig skår på ditt foredrag. Dette var beste resultat av samtlige innlegg, og det er ingen tvil om at dette var «innertier». Veldig mange og gode tilbakemeldinger fra våre ansatte!
Per Haukedalen
Seniorrådgiver HR/Org/Ledelse
Ringeriks-Kraft


 

Hei! Når det gjelder tilbakemeldinger etter foredraget ditt, så var det flere som kom og takket meg for at vi hadde fått til dette. Det er også flere som har sendt e-post i ettertid og ønsker å få deg til egen kommune. Så - med stående applaus og alle gode tilbakemeldinger i ettertid, så kan både du og jeg være glad. Jeg fordi jeg har ansvaret for møtene våre og ingen ting er bedre enn at folk reiser hjem og kjenner at de har noe med i ryggsekken. Takk for samarbeidet og jeg kommer til å anbefale deg til andre fylkeskretser.
Britt Ås
Fylkesleder
Fagforbundet Troms


 

Hei Per. Det var mange gode tilbakemeldinger på ditt innlegg i går. Jeg håper og tror at ditt innlegg bidrar til at våre kollegaer tenker seg om litt ekstra i hverdagen. Et godt grunnlag for oss å bygge videre på i kommende samlinger.
John Marius Lynne
Direktør
Eidsiva Bioenergi AS


 

Hei Per. Tusen takk for flott foredrag. Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Du satte i gang en sunn tankeprosess rundt noe som er veldig viktig i vår bransje.
Helen C. Sørra
HR/HES manager region North
Marine Harvest NorwayHei Per. Vi har hatt to fine dager. Ditt innlegg var nok det de fleste husker best.
Snakket med mange etter innlegget ditt, og terningkastet er en sterk 6 er, Svenskene skjønte hva du sa de og. At du brukte noen minutter over tid var ikke noe problem.
Så jeg håper at flere i Veidekke ser nytten i å engasjere deg. Jeg vil anbefale deg.
Takk Per.
Odd Andre Olsen
Veidekkes tillitsmannssamling 2014


 

Hei Per. Jeg hadde gleden av å oppleve deg og ditt foredrag på Veidekkes HTU samling på Skøyen den 4/3. Jeg har aldri opplevd et så engasjerende og gripende foredrag. Avslutningen var sterk, og jeg må nok innrømme at kjøreturen hjem dagen etterpå, ble mer gjennomtenkt enn vanlig.
Takk for et fantastisk foredrag.
Ståle Evjen
Veidekkes tillitsmannssamling 2014Hei! Foredraget ditt var fantastisk og ein tankevekkjar for oss alle. Elles har eg på morgonkvisten i dag snakka med fleire om kva dei syntes om dagen i går...berre positive tilbakemeldingar.. du har gjort inntrykk!! Eg må berre takke nok ein gong..
Vidar Riber
Kraftverkssjef kraftverksgruppe Hardanger
Statkraft Energi ASHei, og takk for sist! Igjen, tusen takk for flott foredrag!
Nå har jeg gått gjennom alle evalueringsskjemaene, og du har fått full score av så og si alle :) Så det ble godt mottatt, selv om det kanskje ikke syntes så godt på gjengen.
Gry Eide Fiksdal
HMS og Kvalitetsleder
ONE Nordic Kraftmontasje ASHei og takk for sist! Vil bare si at jeg har fått mange postive tilbakemeldinger, og at mange mener det var en av de beste HMS-dagene, og det er jo takket være bla. deg :-)
Takk for at du kom, vel gjennomført!
Lofotkraft AS
Hege F. Christoffersen
kvalitetsjefHei, Per. Vi har fått flere tilbakemeldinger etter foredragene både i ettermiddag og i går. Alle er bare positive og ingen negative etter ditt foredrag om personlig sikkerhet. Din formidlingsmåte og -evne ble også satt pris på, med andre ord traff du ditt publikum, der det treffer mest, i føleseslivet. Kort sagt vi kunne ikke vært mer fornøyd. Nå begynner jobben for oss.
Siegfred H.H.Olsen
HR - personalsjef
Bergen Group ServicesHei Per. Hadde gleden av å høre på foredraget hos Øvre Energi i dag og fant det svært inspirerende. Det gav meg og forhåpentligvis de andre i forsamlingen en del sunne refleksjoner.
Takk for et innlevende foredrag
Morten Braarud
leder
Øvre Eiker FibernettNoen tilbakemeldinger fra tilhørere i salen som jeg ønsker skal være anonyme, men som gledet og varmet meg stort og meget:

Hei! Var på foredraget du holdt i dag. Og må si at det er mange som har behov for en slik oppvekker.

Har en sønn som skal begynne med lærekjøring i morgen, 16 år blir han , kjempevoksen...mener han. Men for meg er han kun et lite barn, og jeg føler at jeg ikke kan forberede han nok til det han har i vente, det ansvaret han får i det han setter seg bak rattet. Det er så utrolig skummelt. Jeg satt og tenkte menst jeg hørte på deg; \"dette foredraget skulle du ha vært på, gutten min\". Prøver å lære han å være førevar, men jeg føler jeg blir sittende og mase.

HMS mener jeg er ikke noe man legge igjen på jobben men ta med seg hele veien hjem fra jobb, og tar det med seg i hverdagen. Alle inkludert. Så jeg lurer på om du har tenkt på å holde slike foredrag på skoler? Det hadde iallefall jeg som forelder satt stor pris på. Vet det er en del politi og andre som er rundt på skoler og informerer, men du har en egen evne til å formidle dette på en helt annen måte. Du snakker og om de som står igjen. Vil uansett takke deg for et kjempe flott fordrag, har allerede sendt link til nettsiden din til familie og venner.


 

Hei Per. Det var en heller stille gjeng som mer lå enn satt i gangen før bussen kom. Noen av oss kom oss aldri fra lunsjbordet for vi ble faktisk sittende og diskutere foredraget ditt og hvordan ting er hos oss. Vi har jo alle hørt masse om HSE før og ledelsen maser om å holde i rekkverk og skrive OFI'er og gi beskjed hvis noen gjør feil osv. Jeg må bare innrømme at jeg er nok en av de som ikke har brydd seg så altfor mye om alt dette HSE greiene fordi jeg noen ganger synes det er til de grader overdrevet, uansett hva de sier så føler jeg at å rapportere er å være sladrehank og fordi i min arbeidssituasjon er det ikke fullt så mye å passe på siden jeg sitter stort sett stille (jeg er vel mer engasjert i hvorfor de ikke gjør mer forebyggende for oss som sitter altfor lenge og stirrer på en skjerm i allslags sitteposisjoner, og har stor risk for å pådra oss varige skader i nakke og rygg – men det er egentlig en annen diskusjon). Og jeg tror jeg kan si at det er nok flere enn meg som føler det på samme måte – i hvert fall av oss 'kontorrotter'.

Det jeg synes var så annerledes med måten du la dette fram på – og som var en stor del av diskusjonen etter lunsj – er at jeg fikk et nytt syn på alt fordi fokuset var å ta vare på dem man er glad i! Dette med at man skal gi beskjed til de som f.eks ikke bruker vernebriller fordi man faktisk ikke vil at noe fælt skal skje med øynene til denne personen, fordi man genuint bryr seg om dem! Plutselig husket jeg at min første innskytelse da du skrudde på lyset etter foredraget, var å reise meg opp og si at "jeg er glad i dere!". Det hadde nok vært litt rart siden jeg ikke kjenner alle så godt ettersom vi har en del nye folk – men da diskusjonen sto på så kjente jeg på at flere av mine medarbeidere ER jeg faktisk veldig glad i! Det er få av dem – om noen – jeg omgås særlig med på fritiden, men allikevel er de en viktig del av livet mitt (livet er jo som kjent alle disse dager som kom og gikk ...) og jeg vil virkelig ikke at noe skal skje med dem, og Gud forby at jeg skulle miste dem! Vi har allerede mistet én – han sto meg riktig nok veldig nær og ulykken skjedde på motorsykkel i fritiden – det er en for mye, og jeg sender jevnlig tanker til ham om at det siste jeg sa på fredagen var jo at du måtte kjøre forsiktig!

Nå kan du saktens tenke at hva med de jeg ikke er så glad i da, skal de bare passe på seg selv? Vet du – jeg tror at de jeg virkelig bryr meg om skal jeg passe på nettopp fordi de betyr mye for meg, ikke fordi HSE reglene sier det, så får jeg heller passe på de jeg ikke har et slikt forhold til fordi HSE reglene sier det .... Og siden jeg jobber på et lite sted med få folk, er jeg heldig fordi de fleste vil være i kategorien 'som jeg bryr meg ekstra om'

Jeg vil derfor si tusen takk for at du åpnet øynene mine for hva HSE egentlig er – kjærlighet til dem man er glad i og omsorg for resten J


 

Hei! Jeg har vært en runde rundt og pratet med deltakerne i dag, og tilbakemeldingene har vært veldig positive. De syntes du var kjempedyktig og at foredraget var inspirerende, morsomt og litt trist... Man fikk virkelig satt ting i perspektiv, og det er mye til ettertanke.

Det var mange som ikke var forberedt på hva dette egentlig var, og noen slet litt med enkelte innslag, men slik vil det nok være - den avrevne fingeren f.eks sjokkerte nok litt. De syntes likevel det var nødvendig for å få den slagkraften det hadde.

Diskusjonene vil nok gå omkring dette foredrage i lengre tid fremover. Til nå har samtalene gått mye på bilkjøring, men etterhvert drar det seg sikkert inn mot hvordan man arbeider/holdninger osv. For meg forandret det måten jeg tenker og forsvarer mine "impulshandlinger" på. Jeg tar meg tid et par sekunder, får oversikt og overveier situasjonen, istedet for bare å egoistisk buse i vei. Omverdenen har fått en større betydning, og jeg føler et økt ansvar for de rundt meg (både kjente og ukjente).

Som du skjønner, så føler jeg at jeg har vokst siden jeg var på dette foredraget for 1,5 år siden,
og jeg vet dette er noe alle deltakerne på en eller annen måte kommer til å ta med seg videre i livene sine.
Jeg hadde beregnet å fylle opp salen, så jeg skulle så gjerne ønske det var flere som kom i går. Det har også mange av deltakerne uttrykt, at de gjerne skulle hatt med seg et følge, selv om vi flere ganger oppfordret til dette. Kanskje får vi det til en annen gang. Jeg skjønner du har flere interessante foredrag også... Hjertelig takk for nå, og håper vi treffes igjen ved en senere anledning.


 

Tusen takk - enda en gang! jeg var en av de heldige som fikk høre og oppleve ditt foredrag i går. En opplevelse jeg aldri kan glemme! Livets erfaring gir så mye, mye mer enn all verdens teori! Jeg har hatt en \"down-periode\", har følt meg sliten og trøtt med lite energi. Gårdagen fikk meg opp noen hakk - dette var akkurat det jeg trengte nå. Dro heim til min mann med masse glede og energi!

Jeg har hørt mange herfra som har sagt \"fantastisk\" og som sier \"dette må alle våre kollegaer i kommunen få oppleve\". \"Kulturhusets storsal er stedet for han neste gang han kommer !\" Så enig, så enig - og da kommer jeg og hører på deg igjen!

Ei av mine kollegaer som bor utenfor byen, tok ikke forbikjøringen på veg til jobben i dag tidlig. Hun tenkte på dine ord; er kone, mor og bestemor og ville ikke ofre 2 sekunder for evigheten!!
Hjertelig velkommen tilbake !!


 

Hei Per. Jeg vil takke deg for et spesielt givende og tankevekkende foredrag på Røros i dag. Du fikk begrepet HMS til også bety noe for meg - noe som faktisk angår meg. Sterke virkemidler fikk de fleste av oss å hoppe i stolen, men du lykkes virkelig å komme under huden på oss og meg i sær. Å ha følelse av å ha dårlig tid blir fort en livsstil og et handlingsmønster. Det var nyttig å reflektere litt rundt dette. Tror nok jeg skal slakke av farta på E-6'en heretter ;) Så tusen takk for en givende dag!